eNajdi.si     Mali oglasi
Povezave Novice24 Vreme TV spored
 
Kliknite za iskalnik Najdi.si   
Kliknite za iskalnik Google.si - iskanje na desni pa vam bo vrnilo kar 100 zadetkov   
Kliknite za iskalnik krajev in naslovov   
 
 
Kategorije
Iskanje
Oglaševanje

Novice


24ur.com


Požar izbruhnil v planinski koči na Korošici, nekaj oseb je lažje poškodovanih
24ur  - Črna kronika - (pred 3 urami in 49 minutami)
Na planini Korošica je v Kocbekovem domu izbruhnil požar. Gašenje je precej oteženo, saj gasilcem primanjkuje vode. Planinski dom bo tako najverjetneje povsem pogorel. Med požarom se je lažje poškodovalo nekaj oseb, ki so jih s helikopterjem prepeljali v dolino.

Hamiltonu prva treninga v Austinu in dobri občutki pred morda že odločilno dirko
24ur  - Drugi športi - (pred 4 urami in 1 minuto)
Britanec Lewis Hamilton (Mercedes) je bil najhitrejši na obeh prostih treningih pred nedeljsko dirko formule 1 v teksaškem Austinu. Na uvodnem treningu pred 17. preizkušnjo sezone je drugi čas dosegel Nemec Sebastian Vettel (Ferrari), na drugem pa se je Britancu najbolj približal Max Verstappen (Red Bull).

Rdeče-beli del Beograda v petek bolj vesel, srbska metropola videla skalp Barcelone
24ur  - Košarka - (pred 4 urami in 2 minutama)
Po četrtku je bil v Beogradu na sporedu še nor športni petek, ki se je tokrat razpletel po željah navijačev Crvene zvezde. Ti so na poraz v nogometni Ligi Evropa hitro pozabili z odmevnim skalpom v košarkarski Evroligi, kjer so njihovi ljubljenci ustavili Barcelono (90:82). Edo Murić ob dobri predstavi z Anadolu Efesom izgubil v Valencii.

Tatovi so jim jo pošteno zagodli
24ur  - Glasba - (pred 5 urami in 41 minutami)
Luka Basi, ki se je širši javnosti predstavil v šovu Slovenija ima talent, s polno paro gradi svojo glasbeno kariero. Po duetih z znanimi, kot sta Jole in Lidija Bačič, je Luka tokrat z Ljubavnici posnel pesem z naslovom Moja.

Todorićev sin Ante nazaj na Hrvaškem, a na vprašanja preiskovalnega sodnika ni odgovarjal
24ur  - Gospodarstvo - (pred 5 urami in 51 minutami)
Ante Todorić, starejši sin Ivice Todorića, se je vrnil na Hrvaško. V kratkem pogovoru s preiskovalci je zavrnil vse obtožbe in predstavil svojo obrambo. Še zmeraj pa ni znano, kje je Ivica Todorić. Preiskovalni sodnik je sicer odločil, da bodo, če se v treh dneh ne bo odzval, za njim razpisali mednarodno tiralico.

Romsko naselje Žabjak bodo uredili in legalizirali
24ur  - Slovenija - (pred 6 urami in 40 minutami)
Največje nelegalno naselje v Sloveniji, romsko naselje Žabjak pri Novem mestu, bodo končno uredili in legalizirali. Vlada bo za elektriko in kanalizacijo namenila dobre tri milijone, pol milijona bo primaknila še občina. Romi bodo tako na komunalno urejenih zemljiščih lahko postavili 140 stanovanjskih enot.

Kakšna sovoznica je Nina Pušlar?
24ur  - Film/TV - (pred 6 urami in 43 minutami)
Izlet sta za volanom avto karaok doživela Lado Bizovičar in njegova tokratna gostja Nina, ki obljublja, da bodo mnogi gledalci oddaje presenečeni z njenim izborom pesmi. Slišali bomo tudi kakšen zelo nažagan metalski komad.

VIDEO: Gasilci zgroženi. Neodgovorni vozniki še vedno ignorirajo reševalni pas
24ur  - Slovenija - (pred 6 urami in 44 minutami)
V sredo se je na štajerski avtocesti zgodilo več prometnih nesreč, v katerih so posredovali gasilci in reševalci. Če so se še dopoldan do kraja nesreče prebili brez težav, pa so bile popoldan razmere povsem drugačne. Katastrofalne, bi lahko rekli, saj se veliko voznikov ni umaknilo na odstavni pas.

VIDEO: Erjavec ob novem incidentu v Piranskem zalivu: Dogodki niso naključni
24ur  - Slovenija - (pred 6 urami in 47 minutami)
V Piranskem zalivu se je že tretji dan zapored zgodil incident. Tudi tokrat je šlo za sporno školjčišče. Slovenska policija je znova izrekla opozorilo školjkarjem in hrvaškim policistom, ki so bili v bližini. Minister Erjavec je prepričan, da ti dogodki niso naključni.

Slovenske nogometašice v kvalifikacijah za SP vknjižile nov poraz
24ur  - Nogomet - (pred 6 urami in 48 minutami)
Slovenska ženska nogometna reprezentanca je v drugem krogu kvalifikacij za svetovno prvenstvo 2019 v skupini 5 v Domžalah izgubila proti Češki z 0:4. Slovenke, ki so uvodno tekmo v Nemčiji izgubile z 0:6, bodo naslednjo tekmo igrale 24. novembra, ko bodo v Ajdovščini gostile Ferske otoke.

Copyright   www.informacije.si