eNajdi.si     Mali oglasi
Povezave Novice24 Vreme TV spored
 
Kliknite za iskalnik Najdi.si   
Kliknite za iskalnik Google.si - iskanje na desni pa vam bo vrnilo kar 100 zadetkov   
Kliknite za iskalnik krajev in naslovov   
 
 
Kategorije
Iskanje
Oglaševanje

Novice


24ur.com


Jugozahodni veter se bo znova okrepil, prihajajo nove padavine, tudi sneg
24ur  - Slovenija - (pred 1 uro in 25 minutami)
Vreme lahko znova prinese nekaj težav. Jugozahodni veter, ki je že v četrtek odkrival strehe in podiral drevesa, se je ponovno okrepil in bo dopoldne predvsem na severovzhodu ter na Notranjskem dosegal hitrost do okoli 70 kilometrov na uro, opozarjajo na Agenciji RS za okolje. Padavine bodo postopno spet pogostejše.

Na Žalah zadnje slovo od igralca z velikanskim srcem Jerneja Šugmana
24ur  - Domača scena - (pred 1 uro in 35 minutami)
Na ljubljanskih Žalah bodo danes z vojaškimi častmi pokopali znanega gledališkega in televizijskega igralca Jerneja Šugmana, ki je v nedeljo umrl v 49. letu starosti. Eden najvidnejših članov ljubljanske Drame je ustvaril več kot 80 gledaliških vlog, od tega 77 v Drami, ter številne filmske in televizijske vloge.

V prazničnih dneh za volan s čisto nulo in čisto vestjo
24ur  - Slovenija - (pred 1 uro in 39 minutami)
Zavod Varna pot začenja že s tretjo letošnjo preventivno akcijo Čista nula, čista vest. Akcija po navedbah organizatorjev spodbuja primeren odnos do alkohola in odgovornost voznikov, da ostanejo trezni. Z njo na prireditvah in v gostinskih lokalih po Sloveniji mlade želijo pripraviti do tega, da načrtujejo varen odhod domov z zabave.

Že druga tetovaža v nekaj dneh
24ur  - Tuja scena - (pred 1 uro in 53 minutami)
Le pred dnevi je 18-letni Brooklyn Beckham pokazal novo tetovažo, s katero se je poklonil ljubezni, zdaj pa se je na zelo trajen način poklonil svojim bratom in sestrici. Ker zaradi študija živi daleč stran od njih in jih neizmerno pogreša, jih bo vsaj tako vsak dan nosil s sabo.

Pripravite se, drugo leto prihaja 'vražjih' Oceanovih 8
24ur  - Film/TV - (pred 1 uro in 53 minutami)
Če so v roparski ekipi Sandra Bullock, Cate Blanchett, Rihanna, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Sarah Paulson, Mindy Kaling in Awkwafina, potem vemo, da bo to pravi klub "vražjih babnic". Film Oceanovih 8 nastaja v režiji Garyja Rossa, luč sveta pa bo ugledal junija prihodnje leto.

VIDEO: Don(čić) Luka pokoril še košarkarski El Clasico in za piko na i zadel s svoje polovice, tudi ona zna 's parkinga'
24ur  - Košarka - (pred 9 urami in 22 minutami)
Wizink Center je bil v 12. krogu košarkarske evrolige prizorišče velikega španskega derbija. V košarkarskem El Clasicu sta se namreč pomerila večna rivala madridski Real in Barcelona. Zmage s 87:75 pa so se veselili galaktiki, pri katerih je bil s 16 točkami znova najboljši igralec slovenski reprezentant Luka Dončić, ki je dosegel koš tudi s svoje polovice. Na koncu je bil tudi najbolj koristen igralec srečanja.

Več kot 1000 gospodinjstev še vedno brez elektrike, vojska posodila 20 agregatov
24ur  - Slovenija - (pred 10 urami in 55 minutami)
Na zadnji dan delovnega tedna bodo sunki vetra spet močni, snežilo bo v noči na soboto. Na Notranjskem lahko zapade do 20 centimetrov snega. Veliko gospodinjstev je še vedno brez elektrike, Nacionalni inštitut za javno zdravje pa pri sanacijah odkritih streh svari pred azbestom.

VIDEO: Tragedija na jugu Francije: trčila vlak in avtobus, ki je prevažal šolarje
24ur  - Črna kronika - (pred 11 urami in 45 minutami)
Na jugu Francije sta trčila šolski avtobus in vlak. Po prvih podatkih so umrle najmanj štiri osebe, več pa je hudo poškodovanih. Na delu je več ekip reševalcev, poročajo, da so bili na avtobusu učenci, stari od 13 do 17 let.

Dva koncerta za dvajset let uspešnice Jagode in čokolada
24ur  - Glasba - (pred 11 urami in 54 minutami)
Jagode in čokolada ... ta sladka kombinacija je pred 20 leti skupino Rok'n'band postavila pod žaromete slovenske popularne glasbe. Obletnico te pesmi proslavili z dvema koncertoma na Ljubljanskem gradu, kjer seveda niso manjkali njihovi največji hiti, ena pesem pa je bila še posebej v ospredju.

Evropski parlament dovoljuje fosfate v kebabu. Je torej zdrav ali škodljiv?
24ur  - Svet - (pred 12 urami in 4 minutami)
Evropska potrošniška organizacija je ogorčena, ker evropski parlament dovoljuje fosfate v kebabu. Vztrajajo, da morajo potrošniki vedeti, kaj jedo. Kako škodljivi so torej v resnici fosfati in koliko jih je v kebabu?

Copyright   www.informacije.si